tiistai 24. helmikuuta 2015

Comptoir de Famille - Näistä on muistot tehty

Jos jollekin olen menettänyt sydämeni näiden työ vuosien aikana, on se Comptoir de Famille,
ranskalainen kodinsisustus mallisto, josta löytyy sisustustuotteet kodin jokaiseen huoneeseen.
Comptoir de Famille tuo menneisyyden muistot nykypäivän koteihin yhdistäen menneen ajan tämän päivän sisustustrendeihin.
Katalogeja on kertynyt kymmeniä ja niitä selaillessa huomaa, kuinka jokainen niistä huokuu lämpöä. Koti, perhe, läheiset, yhdessäolo... sanoja, joita pyörii mielessäni sivuja selatessa.

Tuotteita, jotka ovat lastattu tunteilla ja muistoilla!


Tuotteita, jotka sopivat mökille yhtälailla kuin kaupunki asuntoonkin. Tuotteita, joilla luot lämmintä maalaistunnelmaa tai modernimpaa eleganttia fiilistä. Tuotteita, jotka ovat käytännöllisiä, mutta kauniita.

Tänä keväänä ilmestyneeseen katalogiin siirryttäessäni tunnelma säilyy samana, mutta vuoden 2015 trendit tulevat selkeästi esille, eli murretut voimakkaat värit, graaffiset retro-tyyliset kuviot, luonnonläheiset rouheat materiaalit sekä puu yhdistettynä metalliin jne.
Uskallakin väittää, että uskollisuus alkuperäiselle konseptilleen ja mallistosta huokuva lämpö sekä nykyaika yhdistettynä menneeseen on se joka erottaa Comptoir de Famillen muista kodinsisustus sarjoista. Se tarjoaa katsojalleen niin paljon hyvää mieltä ja lämmintä tunnelmaa. - Sen kanssa on ollut hyvä fiilis kulkea kaikki nämä vuodet ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti