tiistai 17. helmikuuta 2015

Durance - Parasta mielelle

Durance on Ranskalainen kodintuoksu- ja luonnonkosmetiikkasarja. Kaikki Durancen tuotteet valmistetaan luonnon mukaisin menetelmin luonnon raaka-aineista. Ehkä juuri siksi minäkin, hieman tuoksu allergisena olen niin koukuttunut tähän sarjaan. Durancen tuoksut ovat aitoja eivätkä näin ollen aiheuta päänsärkyä tai pahaa oloa, vaan päinvastoin. Ne rauhoittavat, piristävät, lievittävät stressiä jne. Luonnolliset tuoksut sisältävät ainesosia, joilla on kokonaisvaltaisia ja terapeuttisia vaikutuksia. Keskushermoston kautta ne vaikuttavat mielialaan, motivaatioon ja tunnetilojen syntymiseen. On jopa tutkittu, että talvimasennuksen taustalla olisi valon puutteen lisäksi tuoksujen puute.


Durancelta ihan ehdoton lemppari tuote on tuoksukimppu. Kimppua saa lukuisissa eri tuoksuissa. Tällähetkellä valittavana on yli kolmekymmentä vaihtoehtoa eli varmasti löytyy jokaiselle jotain. Tuoksukimppua on helppo käyttää. Paketin mukana tulee pullo täynnä valitsemaasi tuoksuöljyä, sekä kahdeksan bambu tikkua. Pullo avataan, tikut asetetaan pulloon ja näin tuoksu levittyy tikkujen avulla huoneilmaan. Kodissasi vallitsee aina ihana tuoksu. Mitä useamman tikun kerrallaan laitat sitä voimakkaampi tuoksu ympäristöön leviää.
Durancen tuoksukimppu on myös ajattoman kaunis ja sopii sisustukseen kuin sisustukseen. Visuaalisesti neutraali pakkaus takaa myös tyytyväisen lahjan saajan.


Durancelta on ilmestynyt alkuvuodesta kolme uskomattoman ihanaa tuoksua:


Feather - Höyhen: Lempeä kuin höyhenen hyväily, päätuoksuna orvokki ja ruusu yhdistettynä makeaan vaniljaan ja mystiseen myskiin. Unohtumaton hetki rakkaittemme kanssa..


Monoi Flower - Tahitin Gardenia: Askeleen lähempänä paratiisia, elegantti yhdistelmä valkoisia kukkia, vaniljaa sekä kookosta. Hetki valkoisella hiekalla, turkoosin veden äärellä, kookospuun katveessa..


Pomegranate - Granaatti omena: Hedelmäinen ja helmeilevä. Granaatti omenan hedelmäinen kirpeys ja syvän punaiset marjat, lisänä myski ja santelipuu. Raikas, aurinkoinen hetki..


Durancen tuotteita löydät useista Sisustus- ja Lahjatavaraliikkeistä. Karkoitetaan stressi ja masennus ja mennään kevättä kohti hyvällä, reippaalla mielellä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti